Car Ašoka Veliki – 382. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 382. epizoda

By  | 

10

Car Ašoka Veliki – 382. epizoda
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

Ašoka pogleda Kaurvaki. Sedne pored nje na krevetu i nežno je uhvati za ruku. Slatko joj miluje glavu. Kaurvaki zakašlje, a Ašoka joj polako obriše lice koristeći deo svoje odeće. Krene da ode, kad ga Kaurvaki uhvati za ogrlicu. Ašoka joj govori da ne ide nigde. Tu je, blizu nje. Daje joj da popije ‘kaadhu’, ali Kaurvaki ne pije.
Ašoka je, kao prekoreva: “Zašto nećeš da piješ? U džungli si me mučila tražeći hranu i vodu. A sada ćutiš… Hajde, pokušaj ponovo. Moraš da popiješ ‘kaadha’.. Znam da nije najukusnije, ali moraš da popiješ. Daće ti snagu da se boriš sa mnom, da mi se rugaš. Hajde da još jednom probamo…”
On joj opet daje, i ovog puta Kaurvaki popije. Ašoka se nasmeje, veli joj da će joj biti dobro od lekova koje joj je njena majka dala. On je drži blizu sebe i celo vreme joj nežno miluje glavu. Potom se nasmeje čuvši kako Kaurvaki izgovara njegovo ime u snu: ” U pravu si! Tvoj sam Ašoka, zauvek!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg jutra, vidimo da su Ašoka i Kaurvaki zaspali u istoj poziciji. Devi dolazi tamo. Nasmeje se videvši ih takve. Krene da ode, ali se Ašoka probudi od zvuka njene nanogica. Oslovi je. Devi se zaustavi, i spusti pogled. Ašoka stavlja Kaurvaki na krevet. Potom se zahvali Devi, mnogo joj duguje. Devi odgovori da nikad ne bi oprostila sebi da je sve prećutala nakon što je znala celu istinu. Ašoka je zamoli za uslugu. Veli da niko ne bi trebao znati da je bio tu celu noć, sa Kaurvaki. Već mu je dovoljno teško. Neka mu obeća da će ovo biti tajna. Darma je krenula ka toj sobi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *