Car Ašoka Veliki – 412. epizoda – Čaru saznaje šta Ašoka planira da uradi nakon venčanja!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 412. epizoda – Čaru saznaje šta Ašoka planira da uradi nakon venčanja!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 412. epizoda – Čaru saznaje šta Ašoka planira da uradi nakon venčanja!
Prevod: Sinderella. Hvala!

Jagannath shvata da su (on i Bindu) okruženi članovima porodice, te kaže Bindu-u da ja na trenutak pomislio da mu je kraj blizu. Bindu odgovori da će se postarati da se to ne desi dok ne preda Kaurvakinu ruku u ruku njegovog sina. Svi se zbune videvši ih takve. Bindu im kaže da ne budu napeti, ovo je bio samo prijateljski gest. Jagannath dodaje da će im se odnosi sutra promeniti, pa su pomislili da reše sve pre nego što uđu u tu novu fazu. Svi krenu, jedan po jedan, da odlaze. Darma je i više nego uznemirena. Ona pita Ašoku i Kaurvaki zašto su tu, rekla im je da se ne vide pre venčanja jer je to nepovoljno. Devi joj se izvini zbog Ašokinog i Kaurvakinog ponašanja, te doda je to ipak normalno, očevi su im se mačevali. A i njen vrisak ih je doneo tu, bili su stvarno zabrinuti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devi ispituje Kaurvaki o onome što je uradila. Kaurvaki se žali da je Ašoka već ljut na nju, a sad je i majka rekla su (ona i Ašoka) uradili pogrešnu/nepovoljnu stvar. Devi joj kaže da ne misli o povoljnom i nepovoljnom sada. Pita je da li zna koliko se Ašoka trudio da se sastane sa njom. (NASTAVAK NA SLD.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *