Sušim se pojavi pred Binduom!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 434. epizoda – Sušim se pojavi pred Binduom!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 434. epizoda – Sušim se pojavi pred Binduom!
Prevod: S! Hvala! 🙂
Ašoka nestrpljivo hoda ispred. Zabrinut je za Kaurvaki. Jedan monah izađe. Ašoka ga odmah pita da li može videti Kaurvaki. Mora da je dobro do sad. Monahovo ćutenje ga još više zabrine. Monah, nakon Ašokinog insistiranja, priznaje Ašoki da nema dobre vesti. Zaustavili su joj krvarenje, ali je još veoma malo života ostalo u njoj. Zaspala je u duboki san (komu, pretpostavljam). Nemoguće je da se od tamo vrati. On je uradio sve što je do njega. Ništa drugo ne može. Ašoka ga pita šta to govori. Već mu je rekao da su njihove duše povezane. Ako je on dobro, i ona će biti. On, pa skoro očajnički, zamoli Devi da kaže monahu da se ništa neće desiti. Nije znao da će monah tako lako prihvatiti poraz (odustati). Ašoka potom uleti kod Kaurvaki u sobu.
Pokušava da je probudi: “Ne možeš ovako da odeš! Ja sam, Ašoka! Molim te, probudi se! (Potom se obrati i Devi.) Devi, probudi svoju prijateljicu! Ne može nas tek tako napustiti!”
Devi ga savetuje da prihvati istinu. Ašoka ponavlja da se ništa neće desiti Kaurvaki. On neće dopustiti da joj se išta desi. Ponovo moli Kaurvaki da otvori oči. Tu je on, njen Ašoka.
Sedne i pored nje: “Majka je ta, koja nikad nije gubila nadu! I ti isto nikad ne trebaš (gubiti nadu)! Majka mi je obećala da me nikad neće napustiti! Majko, trebam te! Molim te, pomozi mi!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *