Sušim je zapravo ubio Čaru, Bindu umire!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 438. epizoda – Sušim je zapravo ubio Čaru, Bindu umire!

By  | 

 

Car Ašoka Veliki – 438. epizoda – Sušim je zapravo ubio Čaru, Bindu umire!
Jagannath kaže Kaurvaki da bi bolje bilo da ju je još u detinjstvu ubio. Kaurvaki ga pita zar samo zato što je izabrala svog životnog partnera i zato što bi se udala za onoga koga voli. Slaže se da roditelji imaju prava nad decom i da su u stanju da donose bolje odluke zbog svog iskustva, ali to ne znači da oni (deca) nisu sposobni da razlikuju dobro i zlo. Neiskustvo ne znači da će odluka biti pogrešna. Ako dete pogreši, dužnost je roditelja da to dete izvede na pravi put. Zašto se dete onda kažnjava? On je bio zaslepljen tim lažnim dostojanstvom i zato ju je gurnuo niz vodopad. Potom je pokušao da udruži snage sa neprijateljem. On je zločinac! Po prvi put u životu ju je stid da se nazove njegovom ćerkom. Pita ga zna li šta bi bilo bolje od toga da ju je ubio u detinjstvu. To da uopšte nije ni trebao biti blagosloven detetom! On ne želi dete, već slugu koji će mu ispunjavati sva naređenja. On nije samo njen neprijatelj, već neprijatelj cele Kalinge i čovečanstva! Neće biti kažnjen tu nego u Kalingi. Sušim se pita kako to sad da je Kaurvaki živa kad ju je ubio. Koga je onda ono izboo bodežom? Majka mu je rekla da je pobeda izvesna. Gde je ona sada kada on pobeđuje? Seti se kako je izboo osobu pod čaršavom i utrči u palatu praćen ostalima.
Sušim je kraj krvave postelje. Ruke mu se tresu i oči su mu već vlažne jer predoseća gorku istinu. Jedva nekako smogne snage da skine čaršav. Zapanji se kad pod njim ugleda svoju majku, mrtvu, u lokvi krvi.
Slomljen je i krikne: „Majko!!!“ (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *