Dete 10. epizoda!

Dete-Çocuk

Dete 10. epizoda!

By  | 

Dete 10. epizoda!
Hasanov svet poremeti ono što čuje od Šule. Efe je Hasanov sin. Sin, za koga je svih ovih godina mislio da je mrtav i krivio sebe zbog toga, je ispred njega. Asije i Kemal su saznali da je Zejnep sve ispričala Hasanu. Asije u strahu pokušava da odvede Ali Kemala i Efea van kuće, ali Ali Kemal je odlučan da neće nigde otići .

Izmedju Hasana i Karasu porodice se dogadja veliko suočavanje. Hasan je sprečen da sa oružjem u ruci napravi korak prema svom sinu. Njegov sin ga smatra ujakom, a to ga slama. Akča koju je najviše voleo je takodje upetljana u ovu laž. Dok se Hasanovi i Akčini putevi razdvajaju velikom raspravom, Šule i Zejnep su proterane iz vile.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *