Devojka iza stakla 31. epizoda!

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 31. epizoda!

By  | 

Devojka iza stakla 31. epizoda!

Adil odlučuje da ode kod Rafeta i da sa njim razgovara o Sedatu.Adil govori Feride da smatra da se Sedat i Nalan svakako treba razvesti. Feride laže da je sve istražila i da Alp laže kako Džani ne bi dao decu. Ona u govori da je Sedat bio sa Džanom, ali je to bilo pre Nalan. Adil dolazi pijan kući. Feride drži Džanu u zarobljeništvu i govori joj da joj daje lekciju, a kada je bude pustila na ulici videće da li je položila njen test. Preti joj da se kloni Sedata.Muzo tuguje za Nalan.

Nalan prati Sedata i nalazi ga u kafeu sa Džanom. Nalan im prilazi, a njih dvoje su šokirani. Sada gledaoci imaju priliku da vide Nalan kakvu nisu videli. Nalan besno govori Sedatiu da je ostavi nasamo sa Džanom, a on da je čeka kući da razgovaraju. Sedat zabrinut odlazi. Nalan seda pored Džana. Džana pokuša da se opravda, ali je Nalan u startu prekine i kaže da će ćutati, ona ( Nalan ) je ta koja će pričati.

Sve epizode serije Devojka iza stakla

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *