Djevojka sa sela – 27. ep. – Džeren ima psihičkih problema!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 27. ep. – Džeren ima psihičkih problema!

By  | 

Džeren ima psihičkih problema!

Zejnep koja se izvukla iz životne opasnosti je potrebno vreme koje će provesti bez stresa. Kerim saopštava porodici poslednje novosti o Zejnep. Kerim se buni kad Suhejla kaže da se treba dobro brinuti za nju jer je majka njene unuke i da će je ona lično negovati, ali ona ne odustaje od svog stava. Kerim besni zato što je Hulija kasno otišla da trči. On potom počne da se ljuti na sebe kad ga Bade okrivi da se ponaša kao mačo. Bajram upozori Kerima da je to neprilično, kad se Hulija vrati, pa on kontroliše emocije i ne želi ništa loše da joj kaže. Kerimu zazvoni telefon kad ode da se tušira. Iako shvati da poziv dolazi iz Nemačke, Hulija se ne želi javiti, međutim, onda stiže poruka sa istog broja i javlja se Ajlin koja želi hitno da se nađe s Kerimom. Zabrinuvši se, Hulija obriše poruku i blokira broj. Kad izađe iz kupatila, Kerim kaže Huliji da mora otići u Berlin na sedam dana da bi otvorio fondaciju u Turskoj. Melek ne može da odbije Nilaj koja je nagovora da ostane s Kajom dok ne ozdravi.
Suhejla nagovori Husejina pre nego što ode u bolnicu da Zejnep ostane kod njih u kući i da, ako bude potrebno, odloži razvod braka. Iako ne odgovara, Husejin je prisiljen da pristane na to.
Sutradan, otac kaže Kerimu pred Bajramom i Husejinom za svoj san o otvaranju univerzitetske fondacije. Iako se najprije pravi da je ljut i predloži da Husejin treba da da ime toj fondaciji, Bajram ipak pokaže da mu je iskreno drago i da se raduje. Kerim kreće na put za Berlin. Bajram je ljut jer shvata da Kerim ne želi da odustane od akademske karijere. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *