Djevojka sa sela – 27. ep. – Džeren ima psihičkih problema!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 27. ep. – Džeren ima psihičkih problema!

By  | 

Hulija zove Ajlin kad Kerim ode i Ajlin joj saopštava da je njen otac odustao od krstarenja i vratio se u Berlin jer se razboleo.

Ajlin insistira da priča sa Keremom iako joj Hulija kaže da je oterala Nurgul i da može biti mirna. Hulija traži od Mahira pomoć i on joj kaže da će smisliti nešto. Posle nekoliko dana, kad Kerim završi romantični telefonski razgovor sa Hulijom, njega pozove Ajlin koja mu kaže da želi da razgovaraju uživo, i on, posumnjavši u ono što ona kaže, kaže joj da pristaje na razgovor. Mahir prenosi Huliji da su Kerim i Ajlin razgovarali. Hulija se onesvesti kad joj on kaže da ne zna o čemu su pričali, ali zna da više nema problema. Prolazi sedam dana. Džeren ima psihičkih problema. Husejin dovodi Zejnep kući, zbog čega se Džeren jako obraduje. Suhejla govori Husejinu u kakvu je stanju Džeren i da bi trebao odložiti razvod, zbog čega Husejin shvata da mora doneti neke odluke. Mufit koji je izašao iz zatvora je došao da vidi svoju ćerku i on se jako svidi Hatidži. Mufit govori Zejnep da mora dovesti svoj život u red. Pošto ju je Husejin doveo kući, Zejnep se ponada da bi mogla spasiti brak. Melek saznaje od Hulije da se Zejnep oporavila i da se vratila kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *