Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 183. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 183. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 183. deo
I baka se nasmejala i kaže da to što je renoviranje kuće tako lepo ispalo može da zahvali svom mužu, on je za to sve zaslužan. Miti je bila vidno iznenađena kućom i kako je bila sređena da je jedva dolazila do daha. Gomila torbi je bila u holu i Miti je jedva došla do torbe gde su bile Akaševe stvari. Izvukla je jednu košulju i nagovorila ga da se odmah presvuče jer je baš zahladnilo, a on je bio sav mokar. Akaš je poslušao. Presvukao se i on, a i sluga. Zatim je sluga odmah počeo da postavlja sto da bi doručkovali i osvežili se. Ni on nije krio svoju radost što se doselila nova porodica sa decom. Posle doručka svi su se popeli na sprat da pregledaju sobe i da vide gde će ko spavati. Za svako dete je bila spremna soba. Za Amana je soba bila okrečena u plavoj boji, a za svaku devojčicu u nežno roze boji. A i Mitina i Akaševa spavaća soba bila je u jačoj nijansi takođe roze boje. Deca su se radovala što će svako od njih imati svoju sobu i radosno su trčali iz jedne sobe u drugu, dok je sluga iz hola donosio putne torbe na sprat. Miti se jako dopala njena soba. Imali su puno posla da bi se raspakovali i u tome su Akašu i Miti i deca pomagala. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *