Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 89. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 89. deo

By  | 

www.colorstv.com

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 89. deo
Akaš je Miti još čvršće zagrlio, počeo da je ljubi i u pauzi između poljubaca govorio da je voli…
Miti je posle ljubavnog zagrljaja svoga muža te noći dugo bila budna. Bila mu je okrenuta leđima i suze su kvasile njeno lice. Osećala se jako čudno, kao da je bila u bordelu i u zagrljaju nekog nepoznatog muškarca. Kao da je on uzeo na silu. Nije mogla da veruje da je upravo tog muškarca ona volela, uživala u njegovim poljupcima, koji su joj mnogo nekada značili, kao i njegovi zagrljaji i njihove ljubavne noći. Noćas je bila potpuno hladna… ni poljupci ni ljubavni zagrljaji joj nisu prijali i osećala se povređenom… kao da su je u nekom bordelu razgolićenu prikazivali. To je još više potvrđivalo da je on u potpunosti ubio svu njenu ljubav koju je osećala nekada prema njemu. Razmišljala je da nema kud, dobro je ucenio i sad mora da trpi. A možda nije ona jedina osoba koja živi u takvom braku sa mužem bez ljubavi. Ako je Ambika mogla tako da se preda Sankratu i da mu bude žena bez ljubavi, moraće i ona da to sve prihvati zbog dece. Oni i jesu razlog zašto je na taj uslov ucene pristala. Razmišljajući bolno o svojoj budućnosti tako je i zaspala. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: www.colorstv.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!