Doktor Haus od 23. do 26. epizode!,Doktor Haus druga sezona! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 23. do 26. epizode!,Doktor Haus druga sezona!

By  | 

pageDoktor Haus druga sezona!
23 epizoda

Zatvor poziva doktora Hausa da pregleda jednog zatvorenika osuđenog na smrt koji je u svojoj ćeliji poćeo pokazivati misteriozne simptome. Cameron negoduje zbog lečenja tog zatvorenika i smatra kako se bolnički resursi mogu bolje upotrebiti u slučaju mlade devojke sa rakom pluća. Haus i Stacy pokušavaju uspostaviti dobar radni odnos, pogotovo nakon što je on slaže kako bi se taj zatvorenik odveo u bolnicu na lečenje.

24 epizoda
Haus za pacijentkinju dobija devetogodišnju devojčicu obolelu od raka koja naglo počinje halucinirati. Haus otkrije način kako da joj pomogne, ali je taj način vrlo rizičan. Ubrzo otkriju kako devojčica ima tumor na srcu, ali kada shvate kako je u pitanju benigni tumor, zaključe da je pravi uzrok tromboza.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


25 epizoda
Cuddy oseća grižu savest nakon što je radnik koji joj je popravljao krov pao sa krova i počeo pokazivati čudne simptome,pa ga odvodi u bolnicu. Kad otkriju čudnu infekciju, za koju pretpostavljaju da je gangrena, Haus i njegov tim amputiraju radnikovu ruku kako bi zaustavili širenje infekcije. Ubrzo se isti simptomi pojavljuju i na drugoj ruci, Haus tada mora otkriti pravi uzrok problema i spasiti radnikov život.

26 epizoda
Poznati lekar oboljeva tokom svog dobrotvornog rada u Africi i biva doveden u Princeton-Plainsboro na lečenje i njegov slučaj dodeljuju Hausu. Nakon što svi misle kako je uzrok tuberkuloza, osim Hausa, dolazi do konflikta između tog lekara i Hausa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *