Doktor Haus od 47. do 49. epizode!Doktor Haus treća sezona! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 47. do 49. epizode!Doktor Haus treća sezona!

By  | 

pageDoktor Haus treća sezona!
47 epizoda

Haus se potpuno oporavio od posledica ranjavanja i vratio na posao uzevši dva slučaja istovremeno: Richard je ostao paralizovan pre 8 godina nakon operacije raka mozga i u svojim se invalidskim kolicima “provozao” u bazen, dok je Caren ostala paralizovana nakon vežbanja joge. Kada Haus započne dijagnostikovanje, njegov tim uoči promenu u ponašanju i ophođenju sa pacijentima.

48 epizoda
Sedmogodišnjak Clancy dolazi u Princeton-Plainsboro sa rektalnim krvarenjem i tvrdi kako su ga oteli vanzemaljci. Ekipa obavi neke testove,ali kada za iste testove dobiju različite rezultate, a pronađu i metalni objekt u Clancyjevom vratu, doktori počinju verovati dečaku i priči o otmici. Wilson i Cuddy u međuvremenu odluče kako neće Hausu reći istinu o njegovom poslednjem slučaju, nadajući se kako će postati malo humaniji. Cameron je zgrožena njihovim postupkom. Kada frustrirani Haus odustaje od Clancyjevog slučaja, Cuddy počinje razmišljati o valjanosti skrivanja istine od Hausa.

49 epizoda

Hausev novi pacijent je Ezra Powell, renomirani medicinski istraživač, koji se sruši u svoju laboratoriju. Uprkos svim Hausevim pokušajima, njegov tim ne može otkriti pravi uzrok tako da se Ezrino stanje pogoršava. Na kraju, Ezra zahteva od tima da mu pomognu tako što će ga isključiti sa aparata i ubiti,ali svaki član tima ima moralne sumnje oko tog poteza, posebno zato što mogućnost izlečenja još uvek postoji. U međuvremenu, kćerka tinejdžerka jedne pacijentkinje koja dolazi u kliniku postane snažno zaljubljena u Hausa i počinje ga pratiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *