Dolina vukova 10 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi Pusu

Dolina vukova 10 epizoda

By  | 

cak101e0eebb01d857c4byDolina vukova 10 epizoda

Polat zakopava atentatora koji je poslat od strane Laz Zija da likvidira Merel.Cakiru javljaju iz bolnice da je Merel nestale iz sobe.Neisir i Cakir odlaze tamo.Cakir je ljut na osoblje sto je nisu dobro cuvali.

Polat i Derija odvode Merel kod Polata i tu je skrivaju.Laz Zija saznaje da mu je cerka Merel nestala a i da je atenticar njegov sluga Orhan nestao.Laz Zija naredjuje da prate Polata i da ako tako nista ne saznaju ispituju ga.Neisrin dolazi kod svog oca Laz Zije i pita ga gde je Merel,na sta joj on ljutito govori da na njegovu adresu ne dolazi da trazi sestru vise.Nesrin mu tokom odlaska govori da ona zna sta je on uradio njenoj majci.Laz Zija se okrece i uplaseno je gleda,zatim odlazi.

Sefko salje 3 nmajbolja kockara u Istanbulu kod Cakira u kockarnicu da mu pokupe sve pare.Polat otkriva da ih 3 kockara pljackaju za rulet stolom i kaze Cakiru.Memet ih odvodi u kancelariju i trazi da im kazu ko ih je poslao i pritom jednog ubija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Cakir i Polat su u autu i presrecu ih Laz Zijini ljudi,dvoje ulaze u njihov autoo i govori im da prate auto.Cakir se trudi da prica viceve da bi zasmejao tu dvojicu,i dao prostora Polatu da ih ubije.To im polazi za rukom.Polat likvidira obojicu,oni se okrecu kolima i pobegnu autu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *