Dolina vukova 15 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi Pusu

Dolina vukova 15 epizoda

By  | 

Dolina vukovaDolina vukova 15 epizoda
Cakir zatice Polata , Derju I Merel u Sejfovoj kuci,Cakir se naljutio na njih zato sto su  krili od njega da je Merel ziva.
Cakir odlazi u kockarnicu I izbacuje sve koji su bili u njoj,uzima flasu viskija I pije.Orhan telefonom zove Cakira I govori mu da ga Laz Zija ocekuje.Cakir odlazi kod Laz Zije.Cakiru Laz Zija govori da  ako nadje ko stoji iza kriumcarenja oruzia za Irak ,da od njega moze traziti sta pozeli.Cakir govori da ce pronaci ko je glavni u svemu tome.Uzgred Laz Zija ga pita ima li vesti od Merel,Cakir mu odgovara da nema.

Tundzan naredjuje Erdaru da sazna sa kim je Sefer bio u kontaktu pre nego sto je ubijen,zatim to isto govori I svom najpouzdanijem coveku da sazna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Erdarova zena zeli da se razvede od njega,ali Erdar to nezeli I premlacuje je.Elif malo kasnije dolazi kod Erdarove zene  I govori joj da ce Erdara  smestiti u bolnicu na prismotru ,Elif joj nudi pomoc ali ona odbija pomoc.
Merel ponovo dovode  kod Cakira u kucu.

Tundzaja Laz Zija poziva da dodje kod njega.Tundzaj dolazi kod Laz Zije,Laz Zija mu govori da ce da  pocne posao sa oruzijem za Irak I trazi Tundzanu da otvori granice da bi oruzije moglo nesmetano da prolazi,Tundzan se obavezuje na to I govori da ce njegovo oruzije nesmetano prolaziti gde god on zeli.

Elif I Polat dolaze kod Sejfa u restoran,Polat ugleda ljude koji vode Sejfa I pocinje da puca na njih,I oni uzvracaju vatru na Polata,Sejfo biva ranjen,Elif I Polat brzo voze Sejfa u bolnicu.Ubrzo dolaze Cakir I Memeti,Cakir grli Polata.Elif polazi kuci kada joj zvoni telefon,ona se javlja I Erdar joj javlja da joj je oteo brata Erena I tada Elif pada u nesvest.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *