Dolina vukova 112 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova 112 epizoda

By  | 

Dolina vukova 112 epizoda

Zaza pregovara sa vlasnikom firme i predsednikom sindikata firme u kojoj je zapoceo strajk sa radnicima.Malo kasnije Ersojovi ljudi napadaju strajkacki odbor,Zaza poziva Mematija da odmah dodju ako zele Ersoja.Hvataju Djevhera i odvode.Zaza ocajnicki trazi Djevhera.Ersoj je iskoristio guzvu koju je napravio da otera Polata od ulaza u berzu.Ersoj dolazi na berzu,uzima svoj novac sa berze i odlazi.Ersoj je zarobio Djevhera.Ersoj poziva Zazu da dodje na dogovoreno mesto kako bi video Djevhera.

Pusat zeli da udje u Polatovu grupu,kako bi sluzio narodu.Memati ne zeli Pusata sa njima jer se brine da bi mogao poginuti.Polat je pitao Nesrin i ona je odobrila da Pusat bude sa njima,Polat je to prihvatio.Abdulhej ubedjuje Polata da sklopi primirje sa Ersojom,Memati to nikakone prihvata.Polat i Ersoj odlucuju da se sastanu.Polat dolazi na dogovoreno mesto,Ersojov covek poziva Ersoja da cuje kada ce doci,Ersoj mu govori da nece doci i da je poslao atentatore na njih.Hamit Ersojov covek govori Polatu da Ersoj nece doci i da je poslao atentatore na njih.Atentatori su zapucali prema Polatu ,Abdulheju i Hamitu.Polat govori Hamitu da ce ga izvuci iz ovoga,a za uzvrat on ga odvede do Ersoja,Hamit pristaje na to

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *