Dolina vukova zaseda 128 epizoda, Kraj pete sezone - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 128 epizoda, Kraj pete sezone

By  | 

Dolina vukova zaseda 128 epizoda, Kraj pete sezone
128 epizoda

Premijer prepusta policiji da privedu Ersoja.Polat saznaje da je komandir policije Ersojev covek.Polat govori premijeru da ce komandir da oslobodi Ersoja.Dzahid sa jos policajaca juri komandira , ali komandir uspeva da pobegne.Polat sa ekipom ulazi u Ersojevu sobu u kojoj je pritvoren.Polat i Memati ostaju u sobi,Polat i Memati udaraju Ersoja,lome mu ruke i noge.Polat i Memati bacaju Ersoja kroz prozor i Ersoj umire.Kenan javlja Jasaru da je Kasifolu ubio Barisa.Kidnapuju Jasarovu kcerku.Djahid javlja Polatu da je Unsal ubio Jasarovu kcerku.Polat obecava Jasaru , da ce dovesti pred njega onog ko mu je ubio kcerku.Polat se sastaje sa Hamitom.Polat govori Hamitu, da ce poslati njega i njegovu majku daleko na bezbedno mesto gde ih niko nece uznemiravati,samo Hamit treba da javi Polatu gde ce se sastati Kasifolu i Unsal.Hamit dovodi Polata do Unsala.Polat ranjava Unsala,Unsal govori Polatu da mu je kcerka ziva i da je kod Arona Felera.Polat ostavlja Unsala u zivotu.Polat dolazi kod Arona,sa sobom vodi i Unsala.Polat pred Arona ubija Unsala.Polat pristaje na sve Aronove uslove,samo da dobije kcerku.Aron pokazuje Polatu kcerku preko kompjutera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *