Dolina vukova 33 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi Pusu

Dolina vukova 33 epizoda

By  | 

Kriminalisticke serijeDolina vukova 33 epizoda

Tombaladjijevi ljudi ulaze u bolnicu u kojoj je smesten Cakir.Cakir sa vojnikom stoji pred vratima toaleta,odakle I namerava pobeci,nailazi Elif I govori vojniku da nepusta Cakira u toalet jer namerava da pobegne.U tom trenutku nailaze Tombaladjijevi ljudi,Elif I Cakir ih primecuju I beze u toalet gde je I Orhan,vojnik se okrece I ubija dvojicu, a treci bezi.Elif govori Cakiru da ce za 12 sati biti Slobodan I da nemora bezati.Cakir odustaje od bega I vraca se u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tuzilac oslobadja Polata.
Cakir na pslednjem rocistu oslodadjaju od svih optuzbi,zbog nepronalazenja tacnih dokaza.Cakira pustaju na slobod.Sad je Tombaladji u teskoj poziciji.

Cakir dolazi ko Elifine majke da se zahvali sto mu je njena cerka pomogla da izadje na slobodu.Cakir poklanja Elifinoj majci mali capital za Erena kad izadje iz zatvora,da moze odpoceti svoj legalan biznis.U tom trenutku nailazi Elif,Cakir odlazi.Elif pita majku,sta  joj je Cakir dao ,ona pokazuje knjizicu na 100 000 dolara.Elif se strasno ljuti.
Cakir,Polat ,Memeti I Sejfo prave plan kako da upadnu kod Tombaladjija u vilu.
Elif dobija suspenziju na 6 meseci.

Polat,Cakir,Memeti I Sejfo krecu u napad na Tombaladjija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *