Dolina vukova zaseda 109 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 109 epizoda

By  | 

Dolina vukova zaseda 109 epizoda
Polat u svoju kliniku smesta Ersojovog coveka kog je Ersoj ranio,izdaje naredjenje da niko ne sme da sazna gde se taj covek nalazi.Nesrin i njena kcerka se susrecu sa Mematijem,pozdravljaju se.Po povratku u pritvor Polat obavestava Lejlu da je Ersojov covek kod njega na klinici,Polat govori Lejli da ispita tog coveka.Jasara,Ersojove ljude,Polat i njegove ljude odvode u sudnicu.

Jasara sud pusta da se brani sa slobode,dok Polata i njegove ljude salju u zatvor odakle ce im se i suditi.Polat se sada pouzdaje u Mematija,posto je on jedini na slobodi.Sud ipak odlucuje da oslobodi Polata i njegove ljude,ali jednog ostavlja u zatvoru i to Abdulheja.Kemal Unsal je poslao dopis sudu da su Polat i njegovi ljudi iz sigurnosne institucije.Abdulhej je optuzen za nelegalno oruzije i zato je ostao u zatvoru.Unsal je odobrio Polatu da koristi svoju staru kancelariju.Malo kasnije oslobadjaju i Abdulheja.
Polat se smesta u svoju staru kancelariju.Nesrin dolazi kod Polata da mu kaze da je njena kcerka dobila ponudu za brak sa sinom coveka koji trguje sa drogom.Nesrin sa cerkom i sa sinom dolazi na rucak sa Jasarom njegovim sinom,kcerkom i zenom,malo kasnije dolazi Memati.Memati otvoreno govori pred svima da ne da svoju necaku coveku ciji otac trguje sa drogom,na to su svi ostali zaprepasteni.Polat ulazi u jednu klanicu gde drze jednog coveka vezanog,pri ulasku u prostoriju klanice Polat zatice kako kolju vezanog coveka,Poat ubija nekoliko ljudi,ali ga ostali uspeju savladati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *