Dolina vukova zaseda od 38 do 40 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 38 do 40 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 38 do 40 epizodeDOLINA VUKOVA ZASEDA 2 SEZONA 38 EPIZODA.

Polat provaljuje da Iskender ima svog coveka u komisiji.Polat saznaje da je pauzu zatrazio Erdzan.Memeti je besan jer je saznao da mu je Gamze butala po dzapovima,ljut na Gamze napusta kucu.Malo kasnije Memetija poziva Bulut,govori mu da je saznao gde se krije Muro id a je krenuo da ga ubije.Bulut poziva Memetija da krene sa njim da ubiju Mura.Memeti pristaje i krece.Kada su Memeti i Bulut stigli u Murino skroviste,Muro bezi u podrum i tu se skriva.Medjutim iz organizacije su Muru postavili zasedu i pocilju da pucaju prema kucu u kojoj se Muro nalazi,ali sad su tu Memeti i Bulut upali u zasedu podtavljenu Muru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


DOLINA VUKOVA ZASEDA 2 SEZONA 39 EPIZODA.

Memeti poziva u pomoc Abdulheja,sa njim je i Erhan,na mesto stize i Polat.Polat ,Abdulhej i Erhan uspevaju da pobiju ljude koji su pucali na kucu u kojoj su bili Memeti i Bulut.Polat zarobljava vodju oeganizacije.Haloa oslobadjaju iz zatvora ,Nezvat i Erhan ga dovode kuci kod Elvan.Polat od vodje organizacije trazi da mu kaze gde se krije Iskender.Vodja organizacije progovara i govori Polatu gde je Iskender.Polat dolazi na mesto koje mu je vodja organizacije rekao da se krije Iskender.Polat tamo ne pronalazi nikog.Polat ljut zbog toga ubija vodju organizacije.Polat upada u Jildizovu kucu,pod pretnju pistoljem mu govori da ga odvede Iskenderu.

DOLINA VUKOVA ZASEDA 2 SEZONA 40 EPIZODA.

Zulide je u Jildizovu hranu stavila otrov.Dok je Polat izvlacio od jildiza informacije,Jildiz pocilje da se gusi i pada na pod.Polat je znao da je Zulide otrovala Jildiza i od nje zahteva da mu kaze o kom je otrovu rec.Polat prebacuje Jildiza u bolnicu.Memeti saznaje da je Bulut poslao Gamze da se upozna sa njim,iz besa ubada Buluta nozem u grudi.Polat saznaje mesto gde se krije Iskender,opkoljavaju mesto,pucaju na Iskenderove ljude,ali Iskender nije u kuci.Polat ipak dolazi do Iskendera.Polat zarobljava Iskendera.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *