Dolina vukova zaseda od 46 do 50 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 46 do 50 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 46 do 50 epizodeDolina vukova zaseda od 46 do 50 epizode

DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 46 EPIZODA.

Iskender je besan sto je Polat prekinuo i pokvario njegovu zasedu,i spasio ljude iz delegacije.Polat preuzima generala u svom autu i odvozi ga do mesta gde ga ceka helihopter.Iskender prati Polatov auto do mesta gde je helihopter,zauzima bezbednu poziciju,odakle njegov covek zoljom obara helihopter zajedno sa generalom.Jildiz izlazi iz zatvora i pridruzuje se Iskenderu.Kako bi zataskali pravog krivca Iskendera za smrt generala,vlasti privazeni Iskenderu ,izjavljuju da je Muro kriv za smrt generala.Iskender dolazi sa svojim ljudima do generalovog zamenika,salje svog coveka da onesposobi zamenika generala,alit u je Polat postavio zamku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 47 EPIZODA.

Iskender salje jos dva coveka da potraze Guraja jer se mnogo zadrzao,medjutim Kazim otvara vatru na njih,Iskender bezi.Guraja preuzima vojska na saslusanje,tako da Polat ostaje kratkih rukava.Medjutim Polatu dozvoljavaju da ispita Guraja u njihovom zatvoru,posto Polat ne dobija nista od informacija,Polat ga ubija.Muro zove telefonom Polata i pita gad a li zeli da zna gde je Muro.

DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 48 EPIZODA.

Muro javlja Polatu gde se nalazi Iskender.Polat javlja Memetiju da je Iskender u luci.Memeti izlazi sa Bulutom i pocinje opsta pucnjava.Polat stize sa zakasnjenjem.Posto Polat nije stigao na vreme ,Muro se dogovorio sa Iskenderom da prizna ubistvo generala umesto njega.Mura odvodi policija i Iskenderov covek koji je u policiji.Dok je policija pravila dokaze kako bi optuzili Mura ,tu je naisao Polat sa svojim ljudima i sve ih pokupio i odveo.Polat Mura i njegova dva coveka odvodi u svoj zatvor.Polat upoznaje uciteljicu deteta kojeg je doveo svojim roditeljima na cuvalje.

DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 49 EPIZODA.

POlat ulazi u vrtic sa uciteljicom i svojom majkom na caj,ali u autu zaboravlja telefon,Alper ga zove jer ljude koje su uhapsili predsednik hoce da ih prebaci na sud.Polat nudi Muru da sluzi svom narodu,tako sto ce stati uz njega , na sudu govoriti sve kao zasticeni svedok i tako uniste Iskendera i sve velike bande.Mura izvode iz zatvora .Muro krece u operaciju sa Polatovim ljudima.Iskenderovi ljudi su postavili zasedu,kako bi zoljom pogodili Murov auto,to se i dogadja,samo sto u autu nije bilo nikog,Polat je daljinski upravljao autom i tako Iskenderu postavili mamac.

DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 50 EPIZODA.

Polata poziva vazan covek u zemlji da dodje kod njega.Polat dolazi kod coveka,medjutim taj covek poziva i Iskendera,kada je Iskender usao na vrata,Polat zacudjeno i iznenadjeno gleda .Kako bi pomirio Polata i Iskendera pozvao ih je da se sretnu kod njega u palati.Polat ne prihvata pomirenje i napusta njegovu kucu.Iskender kidnapuje zamenika generala.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *