Domacice sa Bosfora od 170 do 173 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 170 do 173 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 170 do 173 epizode

170 Epizoda

Uverena da se useljava kod Emel, Zeliš optužuje Kudreta da je zapostavlja, dok se ona s druge strane trudi da ne padne Haluku u zagrljaj. Kada čuje da je „mladoženja“ pripremio svečani apartman za bračnu noć, Kudret je van sebe i smišlja kako tome da stane na put. Saznanje da je najverovatnije ušla u menopauzu deprimira Jasemin i ona odlazi da se požali najboljoj prijateljici Nermin koja je trudna. Emel ne može da prihvati svoj izmenjeni izgled i predlaže Omeru da okončaju brak.

171 Epizoda

Emel je izabrala opasan metod da privuče Kudretovu pažnju. Zeliš ne može da dočeka da se pojavi Kudret, poziva ga telefonom i javlja mu da su iz hotela stigli u stan, tako da ne zna kako će uspeti da pobegne. Da bi izbegla da u međuvremenu postane intimna sa Halukom, izmišlja da je boli stomak. Elif hvata panika kada ustanovi da joj nema perike. U kraj se doseljava Jaseminina dobra drugarica iz mladosti. Nermin postaje zavidna što je njihova nova komšinica još veća domaćica i čistunica od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *