Domacice sa Bosfora od 170 do 173 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 170 do 173 epizode

By  | 

172 Epizoda

Kudret polazi sa drugom da kidnapuju Zeliš koja se u međuvremenu predomislila i ne želi da ide sa njim. Njihovu raspravu prekida Haluk koji kuca na vrata. Kudretov pomoćnik neće imati izbora nego da po glavi udari „mladoženju“. Jasemin se i dalje nervira što više neće moći da rađa decu, dok na drugoj strani Nerin muku muči sa radoznalim komšinicama koje bi joj ispipavale stomak. Emel odlazi na predstavu da bodri svoje dečake i suočava se sa drugom majkom koja joj prebacuje da je u poslednje vreme zapostavljala decu.

173 Epizoda

Na Suzaninom slavlju, Nermin doživljava nezgodu. U njen stomak zabada se viljuška i to primećuje najveća tračara u susedstvu koja podiže paniku i hitno poziva ginekologa da pomogne trudnici da ne bi izgubila bebu. Elif konačno priznaje prijateljicama da se bori sa rakom i da prolazi kroz težak period. Drugarice je bodre iako ne shvataju zašto im ranije nije rekla jer su one upravo tu da budu jedan drugoj podrška. Zaklinju se da više ništa neće skrivati jedna od druge.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *