Domacice sa Bosfora ukinute sa Prve televizije - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora ukinute sa Prve televizije

By  | 

Domacice sa Bosfora ukinute sa Prve televizije

Iako je ova humoristicka serije ostavljala bez daha mnoge ljubitelje istih,Prva televizija,koja je prikazivala ovu seriju resila je da je ukine bez ikakve najave vernim gledaocima.Prva je smatrala da serija nije dovoljno gledana i ukinula je sa malih ekrana,dok se negde nagadja da je serija ukinuta jer televizija nije odkupila trecu sezonu.Inace,serija se sastoji od 3 sezona,a televizija je prikazala samo prve dve.Televizija Prva je prvi i jedini emiter koji je seriju prikazao u Srbiji.Ipak u seriji je ostalo mnogo ne resenih zapleta,i mnoge scene koje  su zanimljive za gledati.

Zbog gore navedenog,a i zbog nedostatka izvora,sadrzaji serije nece biti apdejtovani do daljneg.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *