Domacice sa Bosfora 23 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 23 epizoda

By  | 

umutsuz-ev-kadinlari_272736 - KopyaDomacice sa Bosfora 23 epizoda

Hamza se cuje sa Dzemilom I Dzemil mu kaze da Emel u stvari nije pretila njegovoj zeni I da je pusti da ide,a novac koji je dobio da zadrzi.Hamza govori Emel da je vlasnik odustao od prodaje.

Sinan iz bolnice dovodi Jasemin kuci.Kaze da joj je verovao,ali ona njemu nije.Sinan daje do znanja Jasemin da je sada sve gotovo.

Mukades je I dalje u komi.

Sevim dolazi kod Zelis koja je kod svekrve u bolnicu I ucenjuje  je da ce sav dogadjaj koji je videla ispricati Kudertu.Sevim u zamenu za svoje cutanje skida Zelis ogrlicu sa vrata.

Elif ostavlja decu kod Jasemin I odlazi nekud.Jasemin zove Nermin I zajedno odllaze da traze Elif.Nermin I Jasemin nalaze Elif.Ona im prica da je losa majka.Nerim I Jasemin kazu da svaka majka tako misli I da je ona u stvari prava majka.
Dzemile dolazi kod Sevim pod izgovorom da mu treba srafciger.Ulazi u njenu kucu I kaze joj da zna da je ona pretila njegovoj zeni.Secim priznaje da nije znala da ce se njegova zena zbog jednog pisma ubiti I da je trazila samo nesto novca u zamenu za cutanje,jer joj je penzija mala,a racuni I zivotni troskovi visoki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sinan dolazi kod Jasemin I kaze joj da ne moze bez nje.Tu pada I prvi poljubac.
Dzemile davi Sevim,a potom je zakopa negde krisom.Kaze da je ona tu sudbinu zasluzila.Emel dolazi kod Sevim I kuca na vrata da otvori,kaze joj da zeli samo da uzme svoj fen.Posle uzaludnog kucanja Emel odlazi.

Elif kaci zavesu I pada.Muz joj dolazi I zeli da je vodi kod lekara.Ona odbija.Kaze da joj treba samo malo sna.
Jasemin saznaje da se Gamze dopisuje sa Mertom.Jasemin je ljuta I zabranjuje joj dopisivanje sa njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *