Donence - 1. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 1. epizoda!

By  | 

Verda i Džem imaju dvije kćerke – Gece i Gulce. Gulce ima Aspergerov sindrom. Život u velikom gradu Istanbulu gdje je jako bučno i naseljeno postao je težak za Gulce i njenu porodicu. Gulce ima napad u soping centru zbog prevelike buke. Verda saznaje za mjesto odnosno Surf klub za djecu sa posebnim potrebama u Foči i predloži svom mužu da se tamo i presele. Misli da će to pomoći Gulce i olakšati njen život. Ova iznenadna odluka koju su donijeli mijenja Gece život iz korijena. Ona napušta svoje prijatelje i svog momka (E)Mira. Na ovom putovanju joj se pridružuje i njena drugarica Sera.
Ozgur radi u Surf klubu u Foči kao vodič za jedrenje. I on ima brata sa autizmom, zove se Ruzgar. Dolazak Gecd i Gulce donosi promijene u život mnogih ljudi, kako njih samih, tako i Mira, Ozgura i Ruzgara. 

Emir, zvani Miro ima snove da postigne veliko muzičku karijeru i Gece dijeli njegovu strast i snove. Nakon dolaska u Foču, njih dvoje se čuju telefonom i ne odustaju od svojih snova. Gece, Sera i Gulce se sve više druže sa Ozgurom i Ruzgarom. Ozgur pomaže Gece da izađe iz čamca dok ona priča sa Mirom. Saplete se i on je uhvati. Baš tada se pojavljuje Miro koji je došao kod nje u Foču i šokiran je prizorom. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *