Donence - 3. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 3. epizoda!

By  | 

Emir i Ozgur se potuku zbog Gece. A policajac pozove Emira da da izjavu pošto je jedini svjedok nesreće. Gece liječi rane Ozguru. Emir i ona se svađaju, on joj prebaci da ona njeguje Ozgura.
Sve su veće rasprave između njih i Emir joj saopšti da se on vraća u Istanbul jer bez nje, on nema šta da traži u Foči. Ona je tužna, a on joj poruči da ne odustaje od pjesme i svojih snova. Poljubi je u obraz, Ozgur je ljubomoran.
Gulce se čuje sa Alidžanom i on obeća da će doći. Njeni roditelji ne odobravaju njihov kontakt i Alidžan se ne pojavi i ne javlja joj se. Gulce je tužna. Džem otkrije da je Emir tu i razočaran je u Gece jer je lagala. Emir organizuje zabavu za Gece gdje ona pjeva i opet su zajedno. Gece stavi Gulce do znanja da Alidžan i ona nisu u vezi i Gulce ima napad. Ruzgar gurne Gece. Ozgur ih smiri, a kasnije tješi uplakanu Gece. Emir posjećuje djevojku koju je udario u bolnici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *