Doruk je kod Kenana!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 78 epizoda prvi deo,Doruk je kod Kenana!

By  | 

page 2Doruk je kod Kenana!

Ateš, Arzu i ostali odlaze da indetifikuju mrtvo telo.Ateš indetifikuje telo i govori da to nije Doruk.Policija saznaje da je ime deteta Džaner Gunal.Svi su zabrinuti za Doruka.

Mehmet izlazi iz bolnice.Doktor obaveštava Fuliju da njegov oporavak teče dobro i da moraju da se pobrinu da tako i ostane.Kaže da ne sme da se nervira.Hulija podseća Fuliju da je doktor rekao da njenom bratu treba mir kako mu Fulija ništa ne bi rekla.
Ismail govori Atešu da je prošlo 24 h od nestanka i da se sada smatra da je kindapovan.Ateš je besan.Arzu pokušava da utehu nadje u alkoholu.Ateš je krivi za Dorukov nestanak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kenan je prikazan sa Dorukom.Kenan se dobro ophodi prema klincu i govori da je on njegov ključ za Atahan holding.U ovoj epizodi gledamo kako je Kenan došao do Doruka.

Doruk je krenuo u potragu za ocem.Kenan je naišao na njega.Doruk mu je objasnio da traži oca jer mu se majka onesvestila.Kenan mu govori da poznaje njegovog oca i pita ga da li je on sin Ateša Germana.Nakon što Doruk potvrdi Kenan ga vodi uz izgovor da će ga odvesti kod oca.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *