Doruk je kod Kenana!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 78 epizoda prvi deo,Doruk je kod Kenana!

By  | 

page 2

Kenan govori svojim ljudima da dobro čuvaju dete i da će čekati da ga se otac poželi, jer će im tada sve dati.Policija dobija dojavu da je Doruk vidjen kod stare fabrike./p>

Mehmet govori Huliji da je Kenan dolazio u bolnicu i da mu je nešto rekao.On joj govori da je bio pod narkozom i da ne zna šta mu je rekao, a ni da li je zaista dolazio.Mehmet je pita da li je Kenan dolazio?Hulija pokušava da izbegne odgovor.Kenan upravo tada dolazi u konak i donosi orhideje Mehmetu uz želju za brz oporavak.

Mehmet ga pita šta on traži tu.Kenan kaže da Huliju muči jedna stvar, da li je on (Kenan) napustio ili su ih oni na silu rastavili.Mehmet ćuti.Hulija povredjena odlazi.Mehmet pita Kenana šta pokušava.Kenan ga podseća da je on sa njegovom majkom pre mnogo godina ukrao njegovu sreću.Preti mu da će mu uzeti novac i sve što ima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site