Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 1. epizoda - Kabirov povratak kući!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 1. epizoda – Kabirov povratak kući!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 1. epizoda – Kabirov povratak kući!

Na samom početku, vidimo nekog kurira kako se mota po dvorištu noseći misterioznu kutiju kao dostavu. Oko njega su silni radnici, unose i iznose, vrše se neke pripreme. Jedan od radnika mu se obrati. Kurir upita da li je to kuća gdina PK Mital-a? Taj čovek potvrdi, može njemu predati pošiljku. Kurir odgovori da mu je naloženo da preda kutiju lično gdinu PK-u. Ovaj čovek ga uputi unutra.
Scena se seli nešto dalje, na drugi krajičak kuće, gde Sonali predstavi Išani, čija je danas veridba. Naime, Išani je uzbuđena jer će danas videti svog budućeg verenika, Kabira. Sonalin brat, Đej, snima sve ovo svojom kamerom, zavitlava pitajući Išani kakvi su planovi, je li rezervisala večeru u nekom finom restoranu sa Kabirom? Išani je stidljiva. Vlada šaljiva atmosfera. Najstariji u kući, Dada ji (iliti deda) im priđe i pita da li je Đanvina puđa završena i kada će doneti idol Rade i Krišne? Đej prokomentariše da znaju kako u današnje vreme izgledaju spojevi, ali ga pita da im ispriča kako je on upoznao svoju ženu, a njihovu baku. Deda se pokida od smeha, nazove ga nevaljalkom, a potom počne da mu opisuje; naime, on je baku sreo u bioskopu… Jes* da je malo bio mrak, ali itekako je bio prisutan tračak neke iskre. Razmenjivali su poglede tokom filma Dilip-a Kumar-a xD Ovo troje se smeju. Deda potom veli da je dosta šale, i pošalje ih da ponešto obave. Potom i sam ugleda onog kurira sa početka i pita ga šta to nosi u rukama. Ovaj mu odgovori da je to za PK-a. Deda mu naloži da sačeka dok PK siđe. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *