Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 23. epizoda - Hoće li Manohar biti uhvaćen?

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 23. epizoda – Hoće li Manohar biti uhvaćen?

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 23. epizoda – Hoće li Manohar biti uhvaćen?

Prevela: Maja
Prethodnu epizodu možete pročitati
 OVDE
Đanvi pita za izveštaje kad Kavja izjavi da su to izveštaji sa njenih redovnih lekarskih pregleda. Đanvi pokaže sreću dok govori da ona i Kabir brinu o Suman. Posle, Kavja pomisli da je počinila grešku sumnjajući u Đanvi i obavljajući lekarsku proveru.
PK izgrdi Đanvi i upozori je da ne pusti Suman više u kuhinju. Manohar stiže prekrivajući svoju glavu muflarom. PK ga pita za to, ovaj mu objašnjava da je zadobio neke ožiljke i da bi ga bolelo uz sunčeve zrake. Đanvi bi da mu pomogne, on odvrati da mu je bolje. PK pita za izborničku kampanju i hvali Đanvin predlog o pranju stopala i pita je za nove predloge. Đanvi predloži posetu od vrata do vrata. Druvu se ne dopadne ovaj predlog zbog leta i toplog vremena i strahuje od napada. Manohar kaže da PK možda ima opasnost od napada i kod kuće, ali svakako tu boravi. PK pohvali ideju i odluči da tako učini. On poruči Đanvi da ga prati.
Đanvi zatraži da mu kaže nešto nasamo. PK pošalje Druva i Manohara ispred. Đanvi mu pripoveda lažnu pričicu: njeni roditelji su sleteli u Nainital, ona i Išani su tu i neki čovek im je oduzeo zemlju i treba da ona ode tamo da povrati zemlju zarad Išanine budućnosti. PK joj zapovedi da ne ide tamo pošto je snaja porodice Mital, nego samo da mu kaže novčani iznos i da kupi zemlju. Đanvi odbija jer je to veliki iznos, ali PK uzima ček i pita za cifru. Ona odgovara: 51 lak. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

1 Comment

  1. Pingback: Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 24. epizoda - Hoće li Kavja saznati da je Vjom bio izdajnik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *