Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 27. epizoda – Manohar koristi Išani kako bi zapretio Đanvi!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 27. epizoda – Manohar koristi Išani kako bi zapretio Đanvi!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 27. epizoda – Manohar koristi Išani kako bi zapretio Đanvi!

Druv pita Đanvi pred spavanje je li sve bilo savršeno na njihovom romantičnom spoju. Đanvi klimne glavom i kaže mu da sad legne da spava. Vidi se da joj je baš teško.
Kasnije, ona razgovara sama sa sobom, kao da razgovara sa ocem. Ne može da zaboravi njegov bol, poniženje, i neće skrenuti sa puta prema svom cilju.
Sledećeg jutra, Đanvi dođe da da lekove Suman. Suman neće, gorak je ukus, kasnije će ih popiti. PK doziva Đanvi. Đanvi insistira da Suman popije, a ova joj obeća da će ih kasnije popiti. Đanvi joj ostavi lek i krene. Suman sakrije lek u saksiju sa cvećem.
Đanvi sumnja da ova možda neće popiti lek i vrati se da proveri. Ugleda Suman kako ispija vodu, a posuda sa lekovima je prazna. Smeška se. Napomene ovoj da su tablete od velikog značaja za njen oporavak.
Sledeća scena, i Manohar i Đanvi stižu kod PK-a. PK pita Manohara zašto mu je šaka povređena, u zavoju. Manohar veli da ga je povredila divlja mačka, koja je fina pred porodicom, ali grebe kada je nasamo sa nekim. Samo kada porodica bude videla kakva je opasnica, poverovaće njegovim rečima. PK prokomentariše da je i on izlapeo, neka jednostavno ubije tu mačku. Manohar i Đanvi se  pogledaju.
Sa druge strane, Čanda bi da njena rođendanska zabava odiše Bolivudom, mada se njena deca ne slažu. Reše da glasaju šta će.
Deda mudro zbori da mladi odluče.
Manohar se obrati Đanvi sa strane, rekavši da je Puđa njeno (Đanvino) pravo ime, a šta je sa Išani? Mlada je i lepa… nada se da je ništa loše neće snaći. Đanvi postane napeta, Druv primeti nešto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *