Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 27. epizoda – Manohar koristi Išani kako bi zapretio Đanvi!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 27. epizoda – Manohar koristi Išani kako bi zapretio Đanvi!

By  | 


Đanvi se uputi na sprat i traži Išani.
Manohar onamo sam za sebe kaže da se Puđa Šarma zakačila sa pogrešnom osobom.
Đanvi padne na pamet da upita Sonali. Kavja je sretne kod stepenica i pita što je tako napeta, a prekine je Čanda iz hola koja je navodi da i ona glasa. Ni Đanvi nije najjasnije, ali joj Čandina deca objasne za temu buduće rođendanske zabave. Đanvi je neutralna. Druv pita i Kavju da glasa, ali ona ostane tiha. Đanvi pita za Išani i ode u potragu za njom. Vidi da je zaključana u ostavi. Odmah je upita kako je dospela tamo?
Išani kaže da je došla da pronađe nešto, ali je neki idiot zaključao vrata. Manohar ih prekine. Došao je da pokupi nešto. Išani ode, a Manohar provocira Đanvi rekavši da mu nije bolje čak iako mu je melem stavljen na ranu. Bolje mu je nakon što je video strah izražen na njenom licu zbog Išani.
Kavja se raspituje gde je Đanvi.
Manohar ucenjuje Đanvi, mora dati novac, jer u suprotnom on zna njenu slabost. Kad im se Kavja pridruži, oni preusmere temu. Manohar ispusti telefon. Kada se sagne da ga pokupi, zagolica Đanvi po nožnim prstima. Odlazi odatle pozdravivši obe.
Kavja pita Đanvi šta je muči, ali ova tvrdi da je dobro. Kavji je žao, možda nije u mogućnosti da joj pomogne, ali svakako može da podeli to sa njom. Đanvi joj kaže da se već oseća bolje nakon njenih utešnih reči. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *