Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 37. epizoda – Đanvi se osvesti!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 37. epizoda – Đanvi se osvesti!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 37. epizoda – Đanvi se osvesti!
Prevod: Jeca 😀
Kavja uzima fajl o Puđi Šarmi i otvara ga kad se pojavi Aruš. Ona ispusti fajl, njena (Đanvina/Puđina) slika ispadne. Aruš je pita za Đanvi. Kavja mu odgovori da se odmara. On je pita zašto su onda svi ukućani okruženi oko nje. Ona mu govori da ide da se igra.
Ona pokupi fajlove i ugledavši PK-a i Ragava, ispriča im da ih je čula kako pričaju i otišla je da pretraži Manoharovu sobu i tamo je pronašla 3 fajla. Ragav uzme fajlove da ih prouči.
Kavja odlazi u Đanvinu sobu. PK je pita koje ulje koristi. Ona odgovori „amla“, ali on joj predloži ulje od badema. Mogao bi da je toleriše nakon što je spasila Đanvi. Ragav uzme fajlove i ode kući.
Druv tuguje zbog Đanvinog stanja. Kabir i Đej pokušaju da ga smire. Druv se pita zašto bi Manohar želeo da ubije Đanvi i Išani. Kabir mu obeća da će saznati. On odlazi kod Kavje sa mlekom. Ponudi njoj i počne da je zavitlava. I ona popije gutljaj, ali joj on kaže da ispije sve.
Kavja sedi sa Đanvi i neguje je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *