Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 37. epizoda – Đanvi se osvesti!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 37. epizoda – Đanvi se osvesti!

By  | 


Đanvi u nesvesnom stanju počne da viče „Rani, trči“. Međutim, zaćuti kad je Kavja upita šta se desilo. I dalje je u nesvesnom stanju. Druv sedne kraj nje, teško mu je. 
Kabir i Kavja pričaju o incidentu kad Išani dotrči tu i počne uspaničeno da priča o Đanvi. Oni je pitaju zašto je Manohar hteo da ubije nju i Đanvi. Ona se pretvara da ima gubitak pamćenja. Kabir joj kaže da odmori i pošalje je u sobu.
Ragav se napije i počne da otvara fajlove. Zaspi kad otvori Puđin fajl.
Sledećeg jutra, Đanvi se probudi. Videvši ovo, Druvu lakne i kaže joj da je voli i da ne zna šta bi radio da joj se nešto desilo. Đanvi i dalje nije sigurna da može da veruje Druvu.
Posle nekog vremena, Đanvi uđe u Manoharovu sobu i počne da se podsmeva njegovoj slici; zabava je tek počela, a on ode na nebo…
Zabrine se dok traži neki dokaz koji bi mogao da joj naškodi. Postane napeta kad neko uđe u sobu.  

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dosadašnje epizode pronađite OVDE 
Ukoliko imate pristup, epizodu pogledajte OVDE 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *