Ek Tha Raja Ek Thi Rani (27. ep.) 01.09.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (27. ep.) 01.09.2015. – Gayatri spasava Rana ji-a!

By  | 

capture-20150901-230837

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (27. ep.) 01.09.2015. – Gayatri spasava Rana ji-a!

Kokila sama ugasi sveću a onda počne da pravi problem da to nije dobar znak. Raj Mata kaže da to nije loš znak, samo je dunuo vetar. Pita je da opet upali sveću. Lakshova žena je upali opet. Raj Mata pita Kokilu da uradi arti i podeli slatkiše i da bude pažljiva da opet ne bude lošeg znaka.

Lakshova žena kaže Gayatri da joj niko sigurno nije ponudio vodu. Gayatri se smeje. Ona joj zabrani rekavši da je to protiv tradicije života u kraljevskoj palati. Obe se onda nasmeju. Ona kaže Gayatri da dođe kod nje kad god joj treba prijatelj. Gayatri pita za Laksha, kaže da ga još nije upoznala, ona odgovori da ni ona nije upoznala svog muža do sad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pandit je zabrinut i kaže Raj Mati da na dan veridbe se desio loš znak. Raj Mata mu kaže da ili da pronađe rešenje ili da ćuti. Ona onda priđe Gayatri i kaže Lakshovoj ženi da nauči Gayatri svim pravilima i tradicijama kraljevske palate pošto izgleda da su postale dobre drugarice.

Seth odlazi, Raj Mata ga pita zašto ne pojede nešto. Seth kaže da po njihovoj tradiciji ne mogu čak ni da piju vodu u ćerkinoj kući. Rana ji dođe pijan tu, on kaže Sethu da je sve tu njegovo, zar ne. Doda da je čak i on (Rana ji) njegov. Raj Mata uvede Setha unutra da priča o venčanju i zuri u Rana ji-a.

Gayatri razmišlja kako niko nije oko nje, mora otići napolje jer je Rana ji hteo da joj kaže.
Ispred palate, ubica razbija nogu jednog kipa na krovu da je baca na Rana ji-a. Rana ji pita Gayatri zašto ga je lagala. Gayatri kaže da se bojala. Rana ji kaže da će se ovo venčanje održati, ali… Gayatri ugleda statuu kako pada i povuče Rana ji-a za ruku. Oni padnu jedno na drugo i tako se kotrljaju dok se statua lomi iza njih. Rana ji je povređen na čelu, Gayatri pokuša da dotakne ranu/povredu ali on odgurne njenu ruku grubo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *