ETRETR- Kaal planira da osvoji Ranino povjerenje!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (311. ep.) 30.09.2016. – Kaal planira da osvoji Ranino povjerenje zarad ličnih interesa!

By  | 

capture-20160930-224543ETRETR- Kaal planira da osvoji Ranino povjerenje!

Ujutru, neki kriminalci kidnapuju Raj Matu. Raja vidi da je Rani zabrinuta ispred hrama. Rani ga informiše da je nosila lijekove Raj Mati, ali nije je našla nigdje. Raja paniči govoreći da ona zna gdje bi mogla biti. Vrate se u palatu, Raja zgrabi Kaala za okovratnik pitajući gdje je Raj Mata. Kaal ćuti. Raj Mata se pojavljuje. Rani požuri ka njoj. Raj Mata joj objasni da joj je Kaal spasio život. Onesvijestila se ispred hrama i Kaal je spasio. Kaal se prisjeti kako se Raj Mata onesvijestila i kako je krenuo upucati,a onda je došao da informiše da je jedno od mjesta za izbore postavljeno za ženu, ako neka žena iz njegove porodice dobije izabrano mjesto, pobjediće na izborima. Kaal se pita ko može od njegove porodice da osvoji mjesto. Raj Mata mrmlja slabašno Ranino ime. Kaal odluči da osvoji Ranino srce. U Raj Matinoj kući, Raj Mata insistira da Rani ne ostane tu. Rani govori da mora da ostane tu, jer joj je baka bolesna. Govori Raj Mati da joj je Amrita postala majka i dozvolila joj je da bude dalje od kuće dok su ispiti u toku, pa će ostati tu. Zove Raju u palatu da joj donese knjige iz hostela. Amrita se javi i uvjerava je da će reći Raji da joj donese knjige. Okrene se i ugleda Kaala koji stoji pozadi, on obeća da će donijeti knjige. Okrene se i vidi kako ga Bindu špijunira, ona paniči vidjevši ga.
Noću, Rani čeka Raju kada Kaal dođe. Ona je šokirana vidjevši ga. Kaal joj govori da mu je ona dragocijena i ono što je uradila za njega, duguje joj.Insistira da jedan čuvar ostane tu, zbog Raj Matina zaštite. Rani upita šta ako je osoba nesigurna zbog onih iznutra, ono što je on uradio Amriti je bilo pogrešno. On priznaje da mu je Amrita dala novu šansu, ispuniće njihoba očekivanja. Rani mu dotakne stopala, Kaal pogleda Hari Prasada koji klimne glavom prije odlaska.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *