Ek Tha Raja Ek Thi Rani (501. ep.) 29.06.2017. – Rani i Rađa ginu u eksploziji?!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (501. ep.) 29.06.2017. – Rani i Rađa ginu u eksploziji?!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (501. ep.) 29.06.2017. – Rani i Rađa ginu u eksploziji?!
Rani otključa plakar i otvori ga. Zgrane se kad unutra ugleda Sunandu u polusvesnom stanju. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima – Sunanda nosi prsluk sa eksplozivom.
Vasundra proverava posudu sa cvećem i shvata da unutra nema ključa. Pomisli kako mora da ga je zaboravila u plakaru. Požuri ka skladištu. Priti začuje korake i upozori Rani. Zabrinute su obe. Vasundra dolazi do plakara, vidi da je ključ tu i otvori ga. Unutra je Sunanda, ali i Rani koja se krije. Vasundra sa zadovoljstvom kaže Sunandi kako je taj dan jako srećan za nju pa je došla da tu svoju sreću podeli sa njom. Kaže joj kako je Rani trudna, ali ona je ubila njeno dete. Baš je srećan dan. Ona potom zatvori Sunandu ponovo, ali i stavi katanac na plakar. Potom ode. Priti se vrati u skladište i ugleda lanac i katanac na plakaru. Ode da pozove Rađu da razvali katanac.
Vasundra se pita zašto još uvek niko ne zapeva. Pita se gde su joj telohranitelji. Priti otrči do Rađe, ispriča mu šta je bilo i zovne ga da razvali katanac. Vasundra ih, nažalost, čuje i reši da odigra još jednu igru sa njima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!