Ek Tha Raja Ek Thi Rani (501. ep.) 29.06.2017. – Rani i Rađa ginu u eksploziji?!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (501. ep.) 29.06.2017. – Rani i Rađa ginu u eksploziji?!

By  | 

Rađ ode sa Priti u skladište i razvali katanac. Sunanda mu ne dozvoli da dira prsluk sa eksplozivom jer će se onda oglasiti alarm u Vasundrinoj narukvici. Rađ je iznerviran, kaže da mu je dosta, ne može više da podnese tu Vasundru.
Vasundra ih dočeka u salonu sa pištoljem u rukama. Ukloni masku Sunande sa lica pa kaže Rani kako se odlično brinula o Sunandi. Doda kako je pomislila da prvo ubije Rani, njeno dete, pa onda Sunandu. Međutim, sad se čini da mora ubiti celu porodicu na gomili. Poćiće odatle i samo će pritisnuti dugme i to će biti kraj cele porodice. No, to bi bilo dosadno, bolje da igraju igru. Rađ izjavi kako ona ima problem sa njim i sa Rani, neka pusti ostale da idu. Vasundra mu daje izbor – da da svoj život kako bi spasio ostale. Rađ traži od nje da jasno kaže šta hoće. Ona mu predlaže da skine prsluk sa Sunande kako bi ga obukao on i tako spasio ostale. Svi počnu odvraćati Rađu od toga, govoreći mu da će Vasundra ionako posle i njih da ubije. Vasundra izjavi da ona održava zadatu reč, Rani to dobro zna. Rani odvrati da joj nimalo ne veruje. Kaže Rađi kako ga ne može nikako pustiti da to uradi. On joj kaže kako se moraju rastati, zarad njihove porodice. Ubeđuje je da ona ostane tu i da živi zarad njihovog deteta. Vasundra im dobaci da požure i reše šta će. Rađ izjavi da je spreman. Rani mu ne da. Rađ je moli da mu ne otežava. Zagrle se čvrsto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site