Fanaa Ishq Mein Marjawan – 67. epizoda - Neelima u hramu sretne Bulbul!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 67. epizoda – Neelima u hramu sretne Bulbul!

By  | 

Neelima u hramu sretne Bulbul!
Bulbul potrči kada vidi da je neka žena došla za njom, za koju kasnije saznajemo da je njena majka. Majka grdi Bulbul što je plesala pred muškarcima, dok je tata podržava. Bulbul odbija da prestane da pleše jer se navikla. Štedi novac za lečenje bake koja je u invalidskim kolicima. Bulbulina majka veli da je zabrinuta za nju. Bulbul je uverava da nema razloga i moli da spremi hranu.
Prema plače krišom gledajući Pakhinu sliku. Stiže Meera koja govori baki da ima posebno iznenađenje za nju. Dovela je osobu koju je čekala da vidi. Agasthya, i dalje mentalno kao dečak, uđe unutra što šokira baku i ostale prisutne. Usta su mu zalepljena. Baka pokuša da mu skine traku, ali je Meera zaustavi i kaže da ga je kaznila jer je stalno tražio čokoladu. Agasthya počne da plače. Meera traži od njega šta da uradi kako bi mu skinula traku, i on je posluša. Agasthya jaukne kada mu skine traku i traži da mu da čokoladu, ali Meera odbije. Baka se obruši na Meeru što je psihički uništila Agasthyu, ali se on naljuti na nju što viče na njegovu majku i ugrize je za ruku. Neelima ne može da veruje. Meera joj trijumfalno poruči da ona kontroliše Agasthyu i da je on trenutno kao njena lutka. On će ostati ovde dok ga ne prebace u novu bolnicu, a dotle neka se niko od njih nije usudio da mu se obrati, posebno baka. Doda da će Agasthya ispaštati ako ona (baka) ne posluša. Agasthya potom izrecituje neku pesmu i tapše. Meera ga uvede unutra. Yug se brine da će on doći sebi, ali ga ona uverava da sve drži pod kontrolom. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *