Fatalna ljubav 9 epizoda - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav 9 epizoda

By  | 

Fatalna ljubav 9 epizoda
Nikolas odlayi kod Estefanije. Estefaniju zove Viktor i govori joj da se Greta povredila u cirkusu i da je u bolnici.Reinu spasava policijski inspektor. Traži od nje da im kaže sve što zna jer su na korak da pronadju njenog potencijalnog ubicu. Reina kaže da se ne seća mnogo, ali da je na trenutak videla na ledjima jednog otmičara tetovažu zmaja ( Reina je na trenutak kroz povez na očima videla tetovažu, ali ne zna da ona pripada Nikolasu koji se tukao sa njenim otmičarima ).

Viktor je pokraj Grete koja je bez svesti. Govori joj da joj nije bio dobar otac i govori da se trudio da to bude. Estefanija dolazi.Viktor govori Estefaniji da Greta umire i da je on želeo da se ona oprosti od nje. Govori da je Greta njena kćerka, njihova kćerka.Estefanija mu kaže da laže, da je njena ćerka mrtva, da ju je sahranila i da nosi svake nedelje cveće na grob.Viktor govori Estefaniji da se smiri, da joj ćerka nije umrla pre 20 godine, ali zato sada umire.

Estefanija je u sobi sa svojom kćerkom koja je i dalje bez svesti. Nikolas za to vreme istražuje po Estefanijinoj kući. Pronalazi dijamante u očima lutke.Gospodja Smit govori Nikolasu da su ljudi koji su trebali ubiti Reinu i njega plaćene ubice i da istražuju ko ih je platio.Nikolas govori da do sada nije sumnjao u Estefaniju, ali da shvata da nikome ne smeju verovati.Gospodja Smit govori da je Greta Estefanijina kćerka i da ako joj Viktor to bude rekao želeće osvetu više nego ikada.Ona mu govori o Estefanijinom životu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nikolas odlazi po Reinu u njenu prodavnicu.Reina sa Nikolasom odlazi u bolnicu kod Viktora. Snažno ga grli u znaku podrške. Viktor dobija poziv od svog čoveka koji mu govori da je saznao nešto o Nikolasu. Nikolas je u kolima od Viktoreve desne ruke. On uperuje pištolj Nikolasu u glavu i govori mu da je slagao šefa, a on to ne voli.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *