Fatalna ljubav 7 epizoda - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav 7 epizoda

By  | 

Fatalna ljubav 7 epizoda

Estefanija zove Nikolasa i govori mu da ga želi. Reina sve to sluša i izvinjava se Nikolasu što mu je pokvarila planove.Nikolas odvodi Reinu svojoj kući. Viktor primeti da Reine nema.Reina ga zove i obaveštava da ne zove policiju, govori mu da joj treba malo vremena i da će se vratiti.

Nikolas obaveštava Viktora da je Reina kod njega i da dodje po nju. Reina je ljuta. Govori Nikolasu da ju je izneverio kako bi uzeo novac od njenog muža. Nikolas joj objašnjava da sve ovo radi zbog nje, jer ne želi da je dovede u opasnost. Nudi joj doručak. Dok Nikolas priprema doručak Reina beži.Nikolas je nalazi. Reina mu govori da ga mrzi.

Viktor odlazi po Reinu kod Nikolasa.Viktor u njegov stan nalazi samo Reininu haljinu.Čuje zvukove niz stepenice i ide ka gore. Nikolas pokušava da zaustavi Reinu koja pokušava da mu pobegne. On je strasno ljubi. Reina uzvraća. Viktor dolazi. Nikolas mu govori da je morao da je zaustavi jer se bojao da će skočiti sa sprata. Viktor pita Reinu o čemu se radi. Reina traži od njega da je ostavi na miru i govori mu da je izludjuje.Viktor joj kaže da će je ostaviti na miru i pita je da li je pomislila na dete?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Estefanija je kod psihologa, razgovara sa njim i priznaje mu da se boji da se Reina ne seti svega, jer ona zna sve o njoj . Estefanija razgovara sa Gretom.Greta joj govori da prvi put nastupa u cirkus i da je ceo život o tome sanjala.Estefanija joj savetuje da se ne odriče svojih snova.

Estefanija želi da proda dijamant čoveku u zamenu da ostavi Viktora i njegovu porodicu na miru. Čovek govori da je to moguće samo ako pored dijamanta dobije i nju.

Reina krišom izlazi iz kuće. Nikolas je prati i pokušava da je zavede. Ona ljuta beži od njega i naleće na auto. Čovek joj se izvinjava, a zatim je maramicom opija i vuče ka svom autu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *