Fatalna ljubav od 61 do 65 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 61 do 65 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 61 do 65 epizode
Prevod Jeca.
61: Reina je u kadi kada dođe Bolivar i poljubi je pred njenim odbijanjem, dok je sa druge vrata Victor zove i kaže joj da se mogu kupati zajedno. Juanjo kaže Susani da će on ostati prijatelj sa Lazarom i ona mu ispriča da je Greta znala da je trudna, ali nikad nije saznala ko je otac, ali ovaj joj povređen odgovori da razume da bi radije želela da bude bilo čije samo ne nečije ko je njenog društvenog statusa. Víctor de Rosas i Reina su goli u krevetu, kad uđe Bolivar i njegov brat mu kaže da bude miran ali da više nema mesta za njega.

62: Sara je ranjena u leđa bodežom i dok je u bolnici kaže Fernandu San Juanu da mora da zna šta nosi taj ubica u rukama pre nego što ih sve pobije, ali on joj kaže da ga njemu prepusti. Víctor de Rosas kaže Reini da je Bolivar diler dijamanata za koga misli da je bio svih ovih meseci u Evropi, ali ona kaže da to nije istina, da Havier nije kao oni. Bolivar se probudi u jednoj sobi punoj satova i Estefania uđe da pita kako je ušao i šta radi tu, na šta odgovori da su vrata bila otvorena. Reina kaže Asuncion da se njen otac ubio na dan godišnjice venčanja sa njenom majkom koju je voleo do zadnjeg trenutka svog života uprkos tome što ih je ona napustila. Asuncion kaže da to nije istina, da je ona bila žrtva i Reini otkrije da je ona njena majka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


63: Victor želi da pokloni Greti kuću, ali Lazaro kaže da će joj on kupiti, ali mu ovaj odgovori da nikad neće moći da da njegovoj ćerci ono što zaslužuje. Reina pita Bolivara zašto će se venčati tako brzo, on odgovori da zato što je u Las Vegasu, mestu prolaznih ljubavi, mesto gde se nema vremena da se proživljava prava ljubav. Kada Connie preda svoj dnevnik Reini, shvati celu istinu i suoči se sa Victorom govoreći da sad zna celu istinu i da nije suviše kasno da spreči venčanje Estefanie i Haviera. Međutim, on joj odgovori da ako kaže Havijeru da je Clara njegova ćerka, ubiće devojčicu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *