Fatalna ljubav od 61 do 65 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 61 do 65 epizode

By  | 

64: Reina samo što ne otkrije Bolivaru da je Clarita njegova ćerka, kad dođe Estefania i odvede ga, ali pre toga kaže da ako se zakači (ili spetlja, nisam sigurna) sa njim, ubiće je. Dok je u toku magični šou povodom veze između Estefanie i Bolivara, mađioničar učini da Clara učestvuje da bi učinio da nestane unutar jedne kutije, ali devojčica se više nije pojavila, zbog čega je Reina očajna. Victor kaže Reini da će joj vratiti ćerku pod uslovom da ne kaže Bolivaru da joj je on otac. Dok istražuju šta se desilo sa Clarom, shvate da je mađioničar ustvari ubica koga je Victor unajmio. Reina kaže Victoru i Estefaniji da su bednici i da joj se gade.

65: Juanjo pita Lazara u šta se upetljao, ovaj ga moli da nikome ne kaže, ali se vratio na trke jer želi da pruži Greti dostojan život, želi da joj pruži dom i ne želi da pozajmi. Isidro kaže Connie da je njegova porodica mafija, što znači živeti pod izdajom, prevarom, obmanom, zbog čega ljudi koje on voli (je voleo) ne vrede ništa i on je uvek živeo izvan zakona. Bolivar kaže Estefaniji da neće otkazati venčanje i ona mu kaže da zna da je on njoj sve. Reina napiše u svoj dnevnik da mrzi Estefaniu jer ju je lagala da ne bi bila sa ljubavlju svog života i sad nema ništa jer joj se majka želi ubiti, ćerka je mrzi a Havier je prezire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site