Gabrijela poseti Davida.

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 36. Epizoda – Gabrijela poseti Davida.

By  | 

page Gabrijela poseti Davida.
Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 🙂

Lučo insistira da odnese Tigreovo zlato, proda ga i nabavi potreban novac za putovanje. Fransiska, Maximiliano, Gaston i Konstansa osećaju da ih želi pokrasti, pokušaju ubediti Gabrijelu, ali ona odlučuje da veruje Luču, i pusti da ode sa zlatom. Kao i Anibala, sada Hertrudis ucenjuje Antoniju, mora platiti ili će pokazati čekove koje joj je dala da izludi Gabrijelu.

Antonija prinosi, besna, ali se zainteresuje kada Hertrudis prokomentariše da su Konstansa i Gabrijela bile nerazdvojne. Patrisija i Alehandro vode ljubav po prvi put. Antonija pokloni motor Davidu kako bi ga oraspoložila, David doživi nesreću sa motorom, slomi jednu nogu, zbog čega je odveden u bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gaston saznaje i kaže Gabrijeli, koja ne izdrži i poseti sina u bolnici, prerušena u medicinsku sestru, David u jednom trenutku misli da prepoznaje svoju majku pred njim. Gabrijela izađe i naiđe na Alehandra, koju ne uspe da je razotkrije. David kaže Ponsiji da je osetio da mu je majka došla da ga poseti. Antonija prisluškuje, nakon čega naredi Makariu da špijunira kuću Suarezovih, sumnja da bi Konstansa mogla da se pretvara sa roditeljima njene bedne Gabrijele.

Fransiska raspravlja sa Gabrijelom, Lučo je par dana nestao, i sigurno je pobegao sa zlatom, ali ova insistira da ima poverenja u njega. Alehandro pokuca na vrata u tom trenutku, i kada Fransiska otvori on upita čiji je bio glas koji je čuo, on je na korak da razotkrije Gabrijelu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *