Gazdarica 3 i 4 epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 3 i 4 epizoda!

By  | 

pageGazdarica 3 i 4 epizoda!
3 epizoda

Antonija Gere provocira Huliju da je sterilna jer joj još uvek nije podarila unuka.Irena i Hulija smišljaju plan kako da se Irena približi Alehandru i kako da ga osvoji.Antonija obaveštava Alehandra da je zaposlila Irenu kao njegovu sekretaricu.Tigre daje otkaz u rudniku i ujedno otpušta i svoju kćerku Gabrijelu. Alehandro je besan kad čuje da je Gabrijela otpuštena.

Gabrijela je neprijatna prema Pančo ( maćehi ) jer smatra da je ona zaslužna što je njen otac doneo odluku da je otpusti.Tigre i Gabrijela se stalno svadjaju i on joj stalno prebacuje kako je obečastila porodicu i kako mu nikad nije ni rekla ko je Davidov otac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tigre kreće sa alatom kako bi otkopao zlato.Antonijini ljudi ga prate.

4 epizoda

Gabrijela odlazi na posao kako bi razgovarala sa Alehandrom.Alehandro cepa njen otkaz i vraća je na posao.Gabrijela i Alehandro razgovaraju o Fernandu.Gabrijela mu kaže da Fernando ( njegov brat ) nije samo luckast, već je i uhodi iako je oženjen.Ona ga pita da utiče na njega kao brat ako može.Gabrielu svakim danom u rudniku maltretiraju radnici iako se ona ne da. Gabriela misli samo na Davida kojem sa radom u rudniku pruža sve sto mu treba.

Hulija obaveštava Fernanda koji je u alkoholisanom stanju da je doktor rekao da je savršeno zdrava i da je potrebno strpljenje da bi dobili bebu.
Tigre se oklizne niz breg, pada i povredjen je.Gabrijela saznaje od Pančo da je njen otac otišao na Ukletu zemlju, ali joj govori da je tamo zbog lova.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *