Hulija odluči da se udruži sa Gabrijelom.

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 17. Epizoda – Hulija odluči da se udruži sa Gabrijelom.

By  | 

pageHulija odluči da se udruži sa Gabrijelom.
Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 🙂

Fernando nastavi da traži oproštaj od Gabrijele, Alehandro sve čuje i ima dokaz da je bilo silovanja. Gabrijela odbija da oprosti Fernandu, koji kasnije ima važne sukobne scene sa Alehandrom. Ovaj ga ubeđuje da javno prizna da ju je silovao, Fernando obija. Hulija je sve čula, i kasnije pokušava da se udruži sa Gabrijelom protiv svog supruga.

Sada na slobodi, El Tigre konačno ispriča Gabrijeli sve u vezi rudnika sa zlatom u “El Chamuco”, koji je njihov i priča joj O neposrednim opasnostima. Alehandro dođe da zatraži oproštaj od Gabrijele, ali mu El Tigre kaže da vodi svoju porodicu u prestonicu, neka nju ostavi na miru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alehandro poraženo odlaži, na kraju ipak odluči da je prati u prestonicu. Hulija kaže svom mužu da je Antonija ljubavnica Alberta Espino-a. Antonija je čuje i ostane impresionirana. Antonija saznaje od Alehandra o El Tigre-ovim planovima, koga će i poslati da prekine poslednju scenu, nakon emotivnih rastanaka sa njegovima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *