Gazdaričina zabava!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 41. epizoda. Gazdaričina zabava!

By  | 

pageGazdaričina zabava!
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala! 🙂

Dvanaest Gabrijelinih neprijatelja dobijaju pozivnice i zaintegirani su dolaskom Veronike Dantes. Na opšte iznenađenje svih pozivnicu dobija i David. Gabrijela ponavlja Konstanci svoju mržnju prema Alehandru. koji joj je slomio srce i napustio je ,proklinjaćuji ga da završi u paklu.

Gaston nalazi Luća sa Lusesitom i odvodi ga,pita ga zašto toliko rizikuje. Sesilija koja nadgleda,romantični trenutak između Valentina i Maksa,pokuša zaustaviti Davida ali ne uspeva. David reaguje burno kada otkrije dvoje zaljubljenih,dolazi do sukoba između njega i Maksa. Antonija pritiska Davida da kaže ko ga je udario, ali on odbija,ipak ona zaključuje da je to uradio Suarez,i preti da će mu dati ono što zaslužuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Antonija naređuje Makariju da nauči pameti Maksimilijana,iako je David moli da to ne čini. Svi se pojavljuju u Veronikinoj kući i ostaju zadivljeni raskošću i luksuzom. Dočekuju ih tri sluškinje obučene u burke (Muslimanska nošnja ,osoba je potpuno prekrivena.prim.prev). Jedna od njih je Konstanca a jedna Lućo. Veronika Dantes se spušta helikopterom i daje dobrodošlicu svojim zvanicama,ona primeti da Alehandro nedostaje.

Svi su zatečeni velikom sličnošću između Gabrijele i Veronike,ali samo Prudensija to govori. Makario izudara Maksa i ostavlja ga Lukasu na čuvanje,ali Maks uspe pobeći. Antonija uverava ostale da će svima dokazati da je Veronika Gabrijela Suarez. David vidi Gabrijelu iz daleka i pobegne. Alehandro ostavlja svoju kćerku kući i dolazi na zabavu.Veronika ga dočekuje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *