Gazdarica 62. i 63. epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 62. i 63. epizoda!

By  | 

pageGazdarica 62. i 63. epizoda!
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala! 🙂
Gazdarica – 62. epizoda

Rikardo se seća kako je Anibal tukao njegovu majku.Veronika naredi slugama da odnesu večeru Gertrudis iako je dan.Samo da bi je zbunila.Lusija se vraća kući ,da nastavi terapiju.

Komesar govori Rikardu o svojim sumnjama u vezi toga ko je ubio Alberta.Maksa hapse zbog Albertovog ubistva,Franciska to prebaci Veroniki.

Lućo prerušen dolazi kod Hulija koji mu preti smrću.Rikardo sumnja da je žena u burki njegova majka.Alehandro dolazi posetiti Maksa,tamo sreće Veroniku.

Gazdarica – 63.Epizoda – “Veronika otkriva svoj indentitet”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Maks i Veronika daju Maksu odgovarajuće objašnjenje zašto se poznaju.Veronika zahteva od Lagarta (Ćakona) da lepo tretira Maksa u zatvoru.Alehandro shvata da je Maks bio sa Valentinom za vreme napada te nju zove da svedoči ,što razbesni Antoniju.

Patrisija posećuje Alberta,Antonija je prisluškuje i saznaje da je Rikardito njegov sin.Veronika i Konstanca se posvađaju.
Konstanca opet zove sina i zbližava se sa njim iako je on još nije video.

David dolazi kod Maksa u posetu njih dvoje se mire.David traži od babe da pomogne Maksu da izađe,ona pristaje,ali radi sasvim suprotno.Veronika posećuje Alberta i nakon što mu prebaci njegove zločine otkriva mu da je ona Gabrijela Suarez.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *