Gorka zemlja 69. i 70. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 69. i 70. epizoda!

By  | 


69. epizoda

Hunkar je spašena. Jilmaz dolazi kod Demira da traži svog sina. Zulejha ih smiruje, a Yilmaz kaže da će otići kada uzme svog sina. Hunkar, Jilmaz, Zulejha i Demir razgovaraju, a pucanj se čuje u Adanovoj sobi. Zulejha trči ka sobi. Devojčica je bez svesti,a u Adnanovoj ruci je pištolj.Devojčicu odmah prevoze u bolnicu. Zulejha govori Hunkar i Demiru da ih mrzi oboje i da odu iz bolnice.

70 epizoda

Demir preti Jilmazu i Zulejhi da će ih uništiti ako mu samo pipnu sina. Zulejha se pita zašto je Jilmaz kaznio i odvojio od dece, te mu kaže da je isti kao Demir i da se više ne pojavljuje pred njom. Ali Rahmet zaprosu Hunkar.

Sve epizode serije Bilo jednom u Čukurovoj

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *