Gorka zemlja 80. i 81. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 80. i 81. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 80. i 81. epizoda!

80 epizoda
Fikret i Mužgan svakim danom provode sve više vremena zajedno. Zulejha odluči da se posveti sebi i da nastavi život zbog svoje dece. Demir je sve bliži sa Umit. Fikret na Adnanovom grobu, govori da je i on Adnanov sin, a Demir to čuje.

81. epizoda
Zulejha i Demir postaju dva prijatelja koja se bore za svoju decu. Zulejha dobija Hunkarino nasledstvo.Demir objašnjava Zulejhi da će preneti deonice Hunkarine kompanije. Zulejha, nekadašnja radnica iz Istasnbula sada postaje dama iz Adnane. Demirovi prijatelji primećuju koliko Umit utiče na Demira, iako on to negira.

Sve epizode Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *